Tic-Tac-Timp

tumblr_n9gyi2zrgf1tfp688o1_400

Cât de important este pentru noi, știe fiecare în parte. Îl apreciem după credințe, educație, experiențe și principiile noastre. Timpul nu este unul și același nici pentru mine și nici pentru tine, pentru că el reprezintă mecanismul prin care ne măsurăm propria existența: în lung și-n lat.

Recunosc, poate e prea profund de abordat ca de-un prim subiect pe mai noul meu blog, însă m-am gândit în ultima perioadă la ce a reprezentat anul acesta pentru mine: câte realizări mi-a adus, ce experiențe am mai trăit și câți oameni am cunoscut (nu că asta ar spune totul despre tine, ci reiese câte lucruri ai mai adus în plus caracterului tău, pentru că fără să realizezi lumea pe care o cunoști își lasă amprenta asupra ta).

Totul se măsoară în timp și chiar de nu te gândești atât de profund, ăsta e felul în care se întâmplă. Cât timp îmi ia să ajung în punctul x? Cât timp mai este până în punctul y? O groază de oameni vin și-mi spun: ,,Nu pierde timpul! Construiește, trăiește, investește!”. E adevărat că asta trebuie să știm doar noi. Dar serios, cum am putea să construim când nu avem o temelie? Apoi vin alții și-mi spun: ,, Ia-le pe rând și ai răbdare.“ Cum să am răbdare când sângele-mi pulsează în vene, când simt că trebuie să fac lucruri, când am atâta energie pe care vreau să o investesc în ceva, ceva care să rămână și să se vadă?

15555042_1499709883392225_65444211_n

Așa că astăzi, 17.12.2016, public primul meu articol. Primul meu articol pe propriul meu blog. Aici vreau să investesc de acum încolo tot ce am în cap. De aici pornesc și prin asta mi se va măsura timpul.

Anul acesta am simțit cu adevărat schimbarea în mine. Dacă până acum o spuneam doar pentru că mai adăugam încă un an la vârsta mea, acum vorbim de altceva. Oamenii pe care i-am cunoscut în acest an m-au fascinat, resursele pe care le-am descoperit în mine sunt nu nenumărate, ci puternice, iar felul în care cei pe care i-am auzit vorbind despre modul în care își manageriază competențele, atuurile și energia m-au motivat înzecit. Și asta m-a făcut să pornesc. Spațiul ăsta căruia i-am dat propriul meu nume cu o mică observație, ,,blog cu cap”, nu va fi întotdeauna cu cap, ci sper să vă zăpăcească în cel mai mișto mod cu putință.

Concluzia este că timpul este important, însă mai important este ce faci cu timpul tău. Așa că prețuiește-ți momentele și fă tot posibilul să devină memorabile, să te ajute să crești.

Advertisements

2 thoughts on “Tic-Tac-Timp

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s