Mai zâmbește și tu

Fericirea nu se descalță în antreu. Pentru că  n-are papuci de care să scape. N-are nici noroi să murdărească covorul persan. Fericirea nu sună la ușă, așteptând să vadă dacă îi răspunzi sau nu. Ea te izbește de perete și tu nu mai poți de drag.

Am încetat să o mai caut în fiecare zi și am constatat că mă vizitează mai des dacă nu o bombardez cu cereri de prietenie. De cele mai multe ori momentele de fericire mi le creez singură, pentru că mecanismul pornește de la CRBL: adun în jurul meu cele mai simpliste lucruri cu putință, cele mai mici gesturi și cei mai mișto oameni.

12322669_976366882446207_1640061690155801546_o

Oamenii am învățat să îi citesc după privire, după roșeața din obraji și după zâmbet. Sunt oameni care de când te văd te salută mai întâi cu ochii, apoi cu zâmbetul. Pentru ăia trebuie să faci tu eforturi și să-i ai în grijă. Ar trebui să vedem mai des în momente motive de sărbătoare. Și ar trebui să profităm de toate, nu doar de cele după care ne creăm stările confortabile. Zi de zi de zi îmi fac propriile povești. Îmi plac oamenii. Și îmi place la nebunie să mă înconjor de ei. Am un magnet pentru povești de viață complicate și dintre cele mai interesante cu haz, cu nebunii, cu artificii.

Am mai multe conversații cu mine decât cu restul lumii, dar  e un lucru pe care, sincer, îl iubesc. Fac asta non-stop și până acum  n-am obosit deloc. Îmi place să privesc oameni dragi și să-i aud povestind și râzând, oameni care au lucruri nenumărate în comun, poate o jumătate de viață și cu ea vin atâtea amintiri. Îmi place să-i ascult, să-i privesc și să mă bucur de prezența lor. Am făcut asta în weekend cu unii care-mi sunt la inimă. You guys are the best!

Adună în jurul tău orice te face mai bun și orice-ți stârnește imaginația. Orice te face să simți înzecit că trăiești. Fericirea-i un moment. Adună cât de multe poți.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s