Cu încrederea cum stai?

01

Când ai nevoie de un restart fresh ca să te speli de păcate și de conștiințe o faci . Vrei s-o iei din loc și vrei să-ți iasă, atunci fă-o bine. Ai ani, o viață-nainte și un milion de oportunități. Ia-le pe rând și destinde-te, detașează-te și așează-te lângă lucruri care te hrănesc.

Cel mai important lucru pe care l-am învățat până la vârsta asta este că a-ți păsa de tine nu e egoism. Nu e egoism să-ți pavezi drumul în așa fel încât mâine să placi ceea ce ești și ceea ce ai devenit. Nu e egoism să alegi cu cine-ți bei cafeaua sau cui îi asculți poveștile. Nu e egoism să lași în urmă ce nu te mai reprezintă și nici să nu regreți nu-i egoism.

Eu aș numi-o conștientizare. Și curaj. Și mai presus de toate voință. E o valoare. Reprezinți ceva de care vrei să fii mândru peste ani. Mi-ar plăcea ca toți să privim lucrurile așa, să existe mai multă libertate de mișcare, de alegere, înțelegere și mai multă empatie. Nu e o tragedie că o iei din loc singur. Niciodată nu ești singur. Focalizează-te pe nevoi și dorințe, pe necesități, gândește în perspectivă și nu șchiopăta. Nu te îndoi, nu-ți îneca sufletul în șovăieli.self-trust-is-the-first-secret-to-success._-800x675

Calcă mai apăsat.

Descrețește-ți fruntea și fii mai permisiv cu tine. Vorbește, împrăștie gânduri și ascultă sfaturi. Cerne și fă alegeri pentru acum și pentru totdeauna. Respectă-te mai mult. Creează-ți ținte. Dă-ți sarcini să le atingi. Motivează-te. Alege-ți oamenii care cred în tine.

De ce toate astea? Pentru că imaginea a ceea ce ești pe interior, a ceea ce gândești se reflectă în ceilalți. Felul în care oamenii te privesc și gândesc despre tine ești tu. Contează doar pe tine. Poți orice. Și până la urmă, ce ai de pierdut dacă ești încrezător?

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s