Un lucru pe care toți ar trebui să îl învățăm

Sau cum să înveți să fii prost

Cel mai bine-i când nu știi, când încă nu cunoști. Ești absolut liniștit. Nu de asta-i vorba ,, prostu’ e mai fericit”. Pentru că atâta timp cât nu știi nimic, nu te mai frământă nimic. Este absolut necesar să-ți dai două palme peste față și să te întrebi dacă îți dorești cu adevărat ceva înainte să te lovească curiozitatea și să faci nefăcuta.

Se întâmplă întâmplarea. Și apoi ce faci? E ca și când te-ai freca cu curu’ de asfalt cu tot cu râșcâiala cimentului și apoi te plângi de vânătăi. Păi vezi că ești prost? Nu tu ai vrut să-ți maltratezi dosul? Prost ce ești!

6615dd1717e7255173a31f5389adede7

Mă autopedepsesc pentru orice greșeală de tactică pe care o fac. Ar trebui să ajung în Rai, că în felul ăsta mă lepăd și de păcate, și de satana. Sunt răbdătoare atât cât trebuie. Sunt permisivă atât cât trebuie. Sunt deșteaptă tot atât cât trebuie, nu că nu aș ști să fac pe proasta (atât cât trebuie). Și deșteptăciunea asta e dată dracu’. Decât să te lupți cu morile, mai bine taci. Că ăia tăcuți sunt etichetați drept neinteligenți, cică. Nu, ăia-s prea deștepți ca să-și mai permită să-și bată capu’ să explice de cinci ori că ei au dreptate și tu nu. Da, ei chiar au dreptate.

Azi îmi permit să scriu un articol care nu e ca celelalte. Articolul ăsta e cu subtitlu: ,,Cum să înveți să fii prost”. Luați-l și mestecați-l bine.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s