Oamenii din viaţa mea

Mie oamenii îmi fac viaţa. Ei mi-o umplu cu de toate. Chiar de nu-mi aduc numai fericire, am ajuns să înţeleg că relele pe care ei le fac tot în bune se vor transforma la un moment dat şi parcă le aştept cu braţele deschise mai tare. Ăştia-s oamenii şi puterile lor. Oamenii ca oamenii, dar sufletele sunt preferatele mele. Ele îmi aduc cea mai mare fericire. Sunt suflete pe care le-aş lua acasă, mi-aş mobila casa cu ele ca să mă înconjoare acolo unde eu mă simt cel mai în siguranţă.

Am descoperit recent ce-mi poate face soarta: câtă energie, semne, coincidenţe îmi poate oferi şi orb să fii să nu te trezească vreunul. Am un sentiment de linişte totală acum. Pe de o parte mă sperie şi-mi stârneşte tot felul de curiozităţi, însă nu-mi pare nimic forţat. Aşa că-l primesc zâmbind. Sunt câteodată lucruri care trebuie să ţi se întâmple: lucruri care te surprind ca valul, dar sunt şi lucruri pe care în adâncul sufletului tău ţi le doreşti, dar nu o recunoşti în ruptul capului.

Ei bine, atunci când se întâmplă lucrurile astea, simţi că le meriţi, că trebuie să facă parte din viaţa ta, dar, surprinzător, nu înţelegi de ce şi cum au apărut. Oricum ar fi, tu eşti de vină pentru fericirea ta. Ce oferi, aia primeşti. Eforturile-ţi sunt răsplătite, iar karma chiar îşi face treaba. Sunt împăcată cu mine şi cu tot ce mă-nconjoară. Sunt fericită pentru tot ce mi se întâmplă. Poate vreodată voi povesti mai desluşit. 🙂

Oamenii din viaţa mea sunt cei mai importanţi, cei mai puternici, cei mai frumoşi, cei mai cei. Sunt puţini. Nu-mi trebuie mulţi. Sunt foarte diferiţi, dar sunt suflete dintre cele mai bune. I-am ales ca să am ce învăţa de la fiecare-n parte. Ei îmi fac viaţa frumoasă şi le mulţumesc pentru asta.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s